dimecres, 8 d’abril del 2015

Shirobako



Història original de: Kenji Sugihara

Número d'episodis: 24

La història segueix a l'Aoi Miyamori, i les seves quatre amigues, Ema Yasuhara, Shizuka Sakaki, Missa Todo i Midori Imai, ja que totes elles volen treballar a la indústri de l'anime després de la seva experiència al club d'animació de la seva escola secundària.
La sèrie representa les preocupacions quotidianes i les dificultats de les cinc noies en els seus respectius llocs de treball, així com els seus esforços per superar-los.




Opinió personal:

La sèrie va de menys a més, has de deixar passar els primers episodis, on t'has d'anar situant, però un cop enganxes la dinàmica i coneixes una mica més tots els personatges et va atrapant poc a poc. El neguit i l'horari frenètic en el que viuen els treballadors d'animació és una de les coses que més atrapen, ja que representa una realitat. A més a més, mostra els moments reflexius i de lluita personal per aconseguir els somnis i metes laborals, els murs per els quals t'has d'enfrontar per poder arribar al teu objectiu, i com a vegades totes aquestes dificultats et fan dubtar si realment aquell és el teu somni.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada