dijous, 9 d’abril del 2015

Rolling Girls


Història original de: Yosuke Miyagi

Número d'episodis: 12

10 anys després de la fi de la "Gran Guerra de Tòquio", que va sacsejar Japó, la major part de les èlits polítiques i econòmiques del país misteriosament van desaparèixer. Com a resultat, el país es va dividir en 10 prefectures, que aviat es van convertir en ciutats-estat independents que competien entre si. Molts dels "vigilants" que van lluitar a la guerra esmentada queden contractats com els "Mosa" (els millors), en representació de les seves prefectures en les disputes territorials. Els partidaris de cada grup, "els mob", treballen per donar-los suport per mantenir la pau dins les seves respectives prefectures.

La Nozomi vol entrar com a Mob de la Maccha Green, una Mosa de la que no se'n sap la seva identitat, però en una dura lluita descobreix que la Maccha és la seva germana que queda greument ferida juntament amb la seva contrincant.
Així que la Nozomi acompanyada per tres noies més decideix vitjar per tot el Japó per complir les sol·licituds que té la Maccha Green i ajudar a restaurar la pau a tot el país.


Opinió personal:

És una sèrie bastant estranya, però sempre deixa aquella petita intriga d'anar-la seguint, i mica en mica et vas situant. Una de les dificultats que m'ha portat és llegir tots els subtítols ja que hi ha moments de grans discursos bastant ràpids, però res que no s'arregli repetint el fragment i si cal posant pausa.
Els personatges son cada un bastant particulars, però el rerefons de la sèrie és molt bonic i realment ensenya que la violència només genera més violència, i que a vegades els més forts no són els que ho guanyen tot.
Una dosi de ciència ficció barrejada amb sentiments tant reals com la importancia de la amistat fan d'aquesta sèrie estrafolària una sèrie interessant i bonica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada