dimecres, 8 d’abril del 2015

Magic Kaito 1412


Història original de: Gosho Aoyama

Número d'episodis: 24

En Kaito Kuroba és un estudiant d'institut, el seu pare era un mag, que va morir en circumstàncies molt misterises quan ell era només un nen. Vuit anys després de la seva mort, en Kaito descobreix la identitat secreta del seu pare: el lladre fantasma que va ser assassinat per una misteriosa organització per negar-se a ajudar-los en la recuperació de la "Pandora Gem" una pedra mística que va sorgir d'una "llàgrima" del cometa Volley i segons diuen atorga la immortalitat.
En Kaito jura evitar que l'organització guanyi aquesta pedra, i assumeix la identitat del seu pare i com ell comença la recerca de la joia. Les seves úniques pistes sobre la ubicació de la joia és que es torna vermella sota la lluna plana i que és un doblet: una joia amagada dins d'una altra joia més gran. Per tant, haurà de ser relativament gran amb una història estranya i sempre emmagatzemada en algun indret on mai rep la llum de la lluna. 
Així és com en Kaito investiga i roba les joies més exuberants i estranyes, però si la gemma no és la que busca, sempre la torna. 


Opinió personal:

En Kaito és un personatge ja conegut per els seguidors d'en Gosho, ja que apareix en el manga i l'animació del Detectiu Conan. I també ha passat a d'inversa. No és la primera adaptació animada sobre en Kaito Kid, el 2010 es van publicar 12 episodis especials juntament amb el Detectiu Conan, però és la més fidel al seu manga que encara no està acabat, i per tant l'animació també té un final obert.
És emocionant cada episodi veure com s'ho farà per burlar a la policia, també els seus mil i un trucs i aparells per aconseguir-ho son ben originals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada