dimecres, 25 de març del 2015

Akatsuki no Yona


Història Original de: Mizuho Kusangi

Número d'episodis: 24

Es tracta de la versió animada del manga amb el mateix nom:

Yona és la princesa del regne de Kuka, viu una vida sense preocupacions, protegida pel seu pare pacifista King II, i també pel seu gardespatlles i amic de la infancia Hak. Durant la festa que se celebra pel seu setzé aniversari, el seu altre amic de la infancia i amor secret Soo-won, assassina al seu pare i es proclama rei. Hak salva a la Yona i escapen del castell anant a la ciutat natal d'en Hak, a la tribu del vent. Però allà tampoc s'hi poden estar i aniran a buscar l'oracle, que els encomanarà buscar els quatre dracs per poder tornar a unificar el regne.




Opinió personal:

M'ha agradat molt l'evolució de la Yona, perquè passa de ser una princesa indefensa i fràgil, a convertir-se en una noia amb determinació i valentia, tot amb el seu esforç personal i lluitant per canviar-te a tu mateix, canviar les teves debilitats en fortaleses.

S'ha de dir que la història té una bona barreja de sentiments, amb una mica de romanticisme, barrejada amb drama i comèdia, i una bona dosi d'acció. Una barreja que fan d'aquesta animació una història entretinguda i captivadora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada