diumenge, 28 de febrer del 2016

Ookami kodomo no Ame to Yuki


Pel·lícula dirigida i escrita per Mamoru Hosoda

És la història de la Hana, una noia universitaria que coneix a un noi, que tot i no ser universitari, es cola a la universitat perquè li agrada aprendre. L'amor sorgeix entre els dos i ell li ha d'explicar un secret: és un home llop. Tot i això la Hana no s'espanta i comencen una vida plegats, on tindran dos fills: una nena anomenada Yuki (neu) i un nen que li posaran el nom de Ame (pluja), ja que el dia dels seus naixements van ser un dia de neu i un dia de pluja. Però la vida dóna moltes voltes i no tot serà fàcil, la Hana haurà de treure forces per poder afrontar les difícils situacions que se li presentaran a la hora de criar dos nens mig llops.


Opinió personal:

Per començar he de dir que és una pel·lícula preciosa i brillant, la senzillesa del dibuix, de la història fa que de seguida quedis atret per la història. La narració, amb les imatges i la banda sonora et porta cap al seu món, i t'impregnes de tots els seus sentiments. Una pel·lícula on es veu l'amor incondicional que té una mare pels seus fills, per fer que creixin i es desenvolupin com a persones lliures i escullin el seu propi camí, el seu propi futur.
És una història que un cop acabada em van venir ganes de tornar-la a veure, quan això em passa només puc dir que és una molt bona pel·lícula, que s'ha de veure i en el meu cas, no dubto que un altre dia la torni a veure, a més crec que ara ja no la podré oblidar, cada cop que la recordo m'emociono!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada