dissabte, 27 de febrer del 2016

Kurasuruumu Kuraishisu (Classroom Crisis)


Història original de Masaharu Takano

Número d'episodis: 13


Esperant arribar a les estrelles, la humanitat ha començat a colonitzar tots els planetes del sistema solar. Aquesta història es centra en joves promeses de l'escola secundària, ambientada a Fourth Tokyo, prefectura japonesa de Mart. Iris Shirasaki és una estudiant de tercer any que aspira a ser pilot. Mizuki Sera és la seva companya que fa de mecànic i el seu germà, en Kaito, és el seu tutor i director del programa encarregat de desenvolupar els seus talents. Durant el matí fan classes "normals" tot i que la seva normalitat és especial ja que treballen amb temari de física quàntica i coses similars, i durant la tarda fan les seves hores com enginyers i assistents. Però un dia arriba un nou alumne, que tot i la seva joventut també passa a ser el seu cap de secció i és el germà petit (bastard) del director de la companyia per la qual treballen, amb el que tot començarà a canviar...



Opinió personal:

És una història una mica complexa, sobretot al principi i entendre el fet d'estar en diferents planetes, les converses sobre coets, i que els estudiants siguin al mateix temps treballadors... i no fent feines fàcils.... però tot i això mica en mica em va anar atrapant... no és un anime que amb el primer episodi vulguis continuar fins al final, però si li dons una oportunitat va encenent la teva curiositat i acabes necessitant saber més i més fins arribar al final... perquè poc a poc hi ha més suspens i intensitat, de fet és una qualitat que té aquesta història, i és que fins al final et pot sorprendre!
A més la història et mostra que davant les adversitats i els problemes, si s'uneixen forces es pot arribar a canviar el que sembla inevitable! Amb el que és important tenir una bona sintonia amb els companys i amics, i crear bons vincles per poder compartir els bons i els mals moments i superar-los junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada