diumenge, 21 de febrer del 2016

Gokinjo Monogatari


Sèrie de 4 volums

Autora: Ai Yazawa

Mikako Kôda somia en ser una famosa dissenyadora de roba i tenir una firma pròpia que porti el nom de Happy Berry i fent feliç a la gent que porti la seva roba. Per això estudia en un institut especialitzat en moda i art, l'Institut d'Art Yazawa.
Tsutomu Yamaguchi és el seu veí, es porten 2 dies de diferència i ha sigut el seu amic durant tota la seva vida, ell també està en el mateix institut, però no té gaire clar què fer amb el seu futur.
Tothom dóna per fet que el pròxim pas dels dos serà sortir junts, però ells no ho veuen, perquè si surten junts no s'estaràn privant de tot el que desconeixen i pot oferir-los la vida? A més ara en Tsutomu és molt popular entre les noies perquè és molt semblant al famós cantant Ken Nakagawa... Seran capaços de combinar la seva relació amb la lluita pels seus somnis?

Opinió personal:

És una història més amb el segell inconfusible de l'Ai Yazawa. El que m'ha sorprès és que he descobert que l'Ai va fer les històries relacionades: primer has de llegir "Tenshi Naka Ja Nai" i entens qui és en Ken, després la de "Gokinjo Monogatari", i aquesta és el preludi de "Paradisse Kiss". 
M'encanten les cares i expressions que surten al llarg de tota la història, i també la cantitat de modelets de roba diferents i al mateix temps estrafolaris, però sobretot la història és força interessant amb moltes relacions amoroses correspostes i no correspostes. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada