diumenge, 3 d’abril del 2016

Ao no Kanata no Four Rhythm



Història original de Sprite

Número d'episodis: 12

La invenció de les Grav-Shoes, unes sabates especials que en realitat són dispositius anti-gravitacionals, canvia el món al proporcionar a les persones la capacitat de volar lliurement els cels.
Asuka Kurashina és una noia nova, arriba al institut Kunahama, on coneix en Masaya i la Misaki, que són qui li parlen de l'esport de moda: el Flying Circus o FC per abreviar.
Fascinada per aquest esport l'Asuka s'uneix de seguida a l'equip i la seva passió farà que la Misaki torni a practicar-lo, juntament amb la Mashiro (una noia obsessionada amb la Misaki). Però com que el grup de l'institut no és gaire bo en Masaya (que abans havia arribat a ser un gran esportista en aquest esport) els hi farà d'entrenador.




Opinió personal:

Aquesta història no està malament, en un inici em va agradar lo de les sabates i la protagonista, però la història en si perd una mica, queden moltes coses a mitges o simplement no hi donen una continuïtat. Tot i això m'ha agradat el caràcter que tenen la Asuka i la Misaki a la hora de l'esport: totalment oposat: l'Asuka s'ho passa bé, es diverteix i sempre vol més, cada derrota la veu com una oportunitat per aprendre més i arribar més lluny. En canvi la Misaki és molt competitiva i no veu més enllà de la frustració quan perd un duel, així que acaba tirant la tovallola sense esforçar-se més perquè no ho troba divertit. És cert que a ningú li agrada perdre, però aquesta història ens pot donar motius per veure en la derrota la possibilitat d'arribar més lluny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada